Hårrodsanalyse

Als Hårrodsanalyse

Et andet tilbud i min klinik er en hårrodsanalyse. Hårrodsanalysen er en analyse af levende hårrødder. Disse er ca. 80 dage gamle, hvilket betyder at denne analyse viser et billede af hvordan diverse områder har set ud gennem ca. tre måneder.

Hårrodsanalysen viser hvordan man er dækket ernæringsmæssigt og hvilke områder der er belastet og hvor meget. Analysen gennemgår jeg således at man vil få det optimale ud af testens resultater.

Illustrationen viser hvilke områder, som man får svar på. Analysen vil bl.a. vise hvilke 10 fødevarer, som man vil have godt af at undvære i de næste 90 dage indtil den næste analyse. Desuden viser den også hvilken kost, der vil styrke vores krop, sind og følelser. Ligesom man vil få anvisning hvilke kosttilskud der ville kunne gavne.

Analysen foregår ved at man får trukket nogle få nakkehår ud ved hjælp af en pincet. Disse lægges i en scanner, som sender sine informationer til en central computer, der står i Hamborg. Efter ca. 15 min har man svaret i en rapport på 32 sider. Inden scanningen skal man have sine personlige oplysninger om navn, alder, adresser m.m. lagt ind i programmet.